By: redmedia photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 28-May-2006 07:11 Email | Share | Bookmark
Wedding Reception - Mohd Riza & Nadia

sign la buku autograf kami ni
baik-baik jangan tercucuk mata, kak
mak oi, bergemerlapan baju nadi ni
final touch-up....
nadi dah almost ready, tapi riza mana?
riza, mana you? kita dah lambat ni
kelam kabut pakai sampin, nasib baik mak andam terer
lepas ni, kempiskan sket perut tu....hehe
riza pun kena pakai foundation dan lipstick
isshhh...lambat gak si riza ni nak kena andam
boring plak menunggu ni
eh, kereta pengantin dah sampai
ok driver, hit the pedal!
ni la dewan teratai untuk majlis santapan
coklat?? bestnya....
siap ada arch lagi dalam dewan tu
gelas bersusun artistically
ah, pengantin dah pun tiba
palu kompang tu kuat2, bang
abah nadi orang paling sibuk hari tu
emak nadi pun tak menang tangan layan tetamu
eh baik-baik, jangan langgar arch tu
silat pulut pukul pelaga mawi ke ni?
err...i lapar la, tak sempat breakfast tadi
adeh...makan sepinggan diaorang ni. romantik habis!
pengantin ni kalau bab makan, no problem
nadi, you buat ke kek ni? lawa la...
ni kira celebrate birthday sekali la ye...
suap pelan2 sket...nanti comot mulut
pengantin pulak hidang kek untuk tetamu
okay tak ayam golek untuk pengantin tu tadi?
eh..kengkawan photographer nadi ada jugak
okay, who's next? jangan lupa call redmedia ye...hehehe
jgn honeymoon lama sangat, kerja banyak kat opis tu, nadi
ni la yg dipanggil self-portrait picture
okay semua...say buduuuuu
err...riza, tu bukan nadi tau
ha...ni baru betul nadi
eh...bulatnya mata adik ni
alamak...adik ni pulak terus lena
pengantin kena dera nyanyi "jangan ada dusta antara kita"
ni dah macam jadi model beemer....boleh jugak la
riza dok tahan pokok tumbang ke?
nadi, i kat belakang la
eh...you all nak gi mana? penat la photographer nak kejar
wah...hutan mana la you all pergi ni??
betulkan sket tudung yg senget tu
nehi..nehi..nehiiiii....cerita hindustan la pulak
riza tahan pokok lagi...adeh
ni dah betul-betul bollywood...hehe
nanti i buatkan istana kita atas pokok, amacam?
alo photographer, bila nak habis? sakit pinggang posing ni







Couple : Mohd Riza and Nadia Mustafa
Date : Saturday, 27th May 2006
Venue : Dewan Teratai, Maktab Penjara Kajang

Moments captured by Zuhri, Cekya, RedTarantula & Ax Rafar.


redmedia can be reached at :

zuhri - 012-2868820
cekya - 012-2915229
julie - 012-2833039
e-mail : redmediateam@yahoo.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net